Cvetovi od papira, poziv kreativcima

Cvetovi od papira, poziv kreativcima

Poziv kreativcima za izradu cvetova od papira

Pozivamo kreativce koji se bave ručnim radom i izradom cvetova i drugih sličnih dekoracija od papira da se prijave za pripremu scenografije na temu ljubavi u našem studiju.

Mi obezbeđujemo materijal za rad kao i prostor u kome ćete stvarati kreacije. Ceo proces izrade ćemo fotografisati, kao i gotove dekoracije. Nakon završenih i pripremljenih kreacija, svi zajedno učestvujete u kreiranju scenografije koja će tokom druge polovine februara biti korišćena za mini sesije. Vaš rad biće zabeležen a određeni broj fotografija ćete dobiti za promociju vaših kreacija i rada.

Kome je namenjeno?

Ova aktivnost je namenjena kreativcima koji imaju manje ili više iskustva u kreiranju ovakvih kreacija i žele da steknu dodatnu praksu, onima koji žele da stvaraju ali možda nemaju materijal, pribor i priliku. Takođe je namenjena i onim kreativcima koji se već bave ovakvim hobijem i koji žele da učestvujući u izradi scenografije obezbede kvalitetne i profesionalne fotografije za svoju promociju.

Ko može da se prijavi?

Može da se prijavi svako ko ima želju da stvara cvetove od papira ili druge dekorativne kreacije od papira. Materijal i pribor su obezbeđeni.

Koliko kreativaca može da učestvuje?

Broj kreativaca nije ograničen ali je u planu da u kreiranju scenografije učestvuje 3-6 kreativaca.

Koliko traje priprema scenografije?

Priprema februarske scenografije traje dva dana u terminima koje ćemo odrediti nakon pristiglih prijava. Prvi dan se izrađuju kreacije i fotografiše se proces rada a drugi dan se dekoracije postavljaju i svaki učesnik se fotografiše sa svojim kreacijama.

Šta dobijate?

Pre svega, dobijate iskustvo i priliku da sa pripremljenim materijalom stvarate kreacije po vašoj želji. Dobijate određeni broj fotografija koje kasnije možete koristiti za promociju svog rada. O detaljima ćemo obavestiti one koji budu izabrani da učestvuju u februarskoj izradi scenografije.

Kako da se prijavim?

Prijavite se popunjavanjem formulara.

Unesite vaše ime i prezime:*
Unesite vašu email adresu*
Telefon za kontakt:*
Gde možemo videti vaše dosadašnje radove (adresa vaše FB stranice, instagram profila ili neka druga lokacija):
Zbog čega želite da učestvujete u izradi scenografije:*
Šta vam je potrebno od materijala i pribora i šta vi možete doneti od svog alata/pribora za rad:*
Koji termin vam najviše odgovara za održavanje aktivnosti:

Februar je u znaku ljubavi i zato smo rešili da ovog meseca spremimo scenografiju za mini sesije na temu ljubavi.

Fotografisanja će se održati u periodu od 20. do 27. februara u našem studiju a do tada možete zakazati termin koji vam odgovara.

Kratka mini foto sesija u zakazanom terminu i tri fotografije po izboru u digitalnom formatu iznose 500,00 dinara. Svaka naredna fotografija je 100,00 dinara.

 

Image credit: https://www.etsy.com/listing/520793405/large-paper-flowers-wedding-paper?ref=unav_listing-other-11
By | 2018-02-12T14:56:10+00:00 фебруар 6th, 2018|Porodično fotografisanje|0 Comments

About the Author:

Trostruka mama, zaljubljenik u fotografiju. Radim u Fotostorm studiju, blogujem, fotografišem, eksperimentišem. Volim da fotografišem bebe, mame i trudnice i zabeležim magične trenutke u njihovim životima. Iz te ljubavi je nastao "Magic Moments".

Leave A Comment