U našem studiju su otvorene pozicije za saradnike iz različitih oblasti. Svi naši budući saradnici treba da su kreativni, posvećeni, vredni, pedantni, odgovorni, komunikativni, energični, da vole i žive svoj poziv i da rade s ljubavlju. Ne morate imati veliko iskustvo, jer smo svesni da se ono gradi vremenom kroz vredan rad, te smo otvoreni za sve mlade ljude željne rada, spremne da uče, prihvate izazove i iskažu svoju kreativnost. Ipak, potrebno je da posedujete znanja iz oblasti za koju konkurišete.

 

Editor stock sadržaja

Zaduženja, veštine i iskustvo: istraživanje i praćenje trendova iz oblasti komercijalne fotografije, opisivanje fotografije i video klipova odnosno, scene i atmosfere na fotografiji i video klipovima pisanjem naslova, opisa i ključnih reči. Neophodno je odlično poznavanje engleskog jezika, baratanje rečima, kreativnost i izražajnost. Potrebno je „pročitati“ fotografiju i video sadržaj, razumeti ih i opisati koristeći predefinisane ključne reči. Ova osoba treba da je talentovana za pisanje, temeljna i kreativna.  Neophodno je odlično poznavanje interneta, sistema za pretraživanje.

Uslovi: znanje engleskog jezika, rad na kompjuteru, poznavanje internet srvisa

Mesto rada: studio

Način rada: radno vreme

Plata: mesečni honorar – plata

Kako konkurisati: Pošaljite svoju biografiju i podatke za kontakt na email konkurs@fotostorm.net.
o_19slkofl0rpq1o8qehicen12mi7_new

Posao: Stilista – producent – organizator snimanja

Zaduženja, veštine i iskustvo: stilizovanje, planiranje, organizovanje i realizovanje fotošutinga, pronalaženje i dogovaranje lokacija za snimanje, pronalaženje, kontaktiranje i izbor modela odgovarajućih za fotošuting, pronalaženje i nabavka odgovarajućih rekvizita, odeće i drugih važnih elemenata potrebnih za uspešan fotošuting, komunikacija sa ostalim saradnicima, raspolaganje budžetom. Ova osoba mora biti kreativna, snalažljiva, veoma dobro organizovana, energična, odgovorna, tačna, proračunata, sa odličnim komunikacijskim i pregovaračkim veštinama, strpljiva, vedra i spremna da se nosi sa nepredviđenim situacijama. Iskustvo u planiranju i organizovanju dešavanja, iskustvo iz oblasti PR-a ili iskustvo na poslovima produkcije je neophodno.

Uslovi: kreativnost, poznavanje modnih trendova, iskustvo

Mesto rada: studio (Veternik, Novi Sad), teren

Način rada: mesečno angažovanje ili angažovanje po projektu

Plata: mesečna plata ili honorar po projektu

Kako konkurisati: Pošaljite svoju biografiju, podatke za kontakt i vaša očekivanja na email konkurs@fotostorm.net. Rok za prijave je septembar 2017.

Tagovi: event planer, posao, produkcija, producent, organizator snimanja, stilista, scenograf, kostimograf, scenarista, novinar, novi sad, fotograf, foto studio, fotografisanje, novinar, bloger, rad od kuće, novinar, lingvista, jezik, engleski jezik, ključne reči, stock fotografija, stock photography