Posao2017-10-19T13:11:22+00:00

U našem studiju su otvorene pozicije za saradnike iz različitih oblasti. Svi naši budući saradnici treba da su kreativni, posvećeni, vredni, pedantni, odgovorni, komunikativni, energični, da vole i žive svoj poziv i da rade s ljubavlju. Ne morate imati veliko iskustvo, jer smo svesni da se ono gradi vremenom kroz vredan rad, te smo otvoreni za sve mlade ljude željne rada, spremne da uče, prihvate izazove i iskažu svoju kreativnost. Ipak, potrebno je da posedujete znanja iz oblasti za koju konkurišete.

Fotograf - posao

Posao: Fotograf – Novi Sad

Oblast rada: Lifestyle fotografija – svakodnevni život i životne situacije, studijski portreti i portreti na terenu, still life – mrtva priroda, fotografije bez modela, rad u foto studiju na različitim poslovima vezanim za fotografiju.

Zaduženja, veštine i iskustvo: fotografisanje u studiju i na terenu, aktivno učešće u organizaciji i realizaciji fotografisanja i fotošutinga zajedno sa ostalim članovima tima, samostalno planiranje i realizovanje fotošutinga sa i bez modela. Selekcija, retuširanje i priprema fotogrfija nakon fotografisanja. Iskustvo u navedenim oblastima je neophodno, a nivo znanja koji očekujemo da posedujete je napredni. Završena škola fotografije je prednost.

Mesto rada: studio, teren, lokacija

Način rada: stalni posao

Plata: mesečna plata

Kako konkurisati: Ako vas interesuje lifestyle ili still life  fotografija, dobro poznajete fotografiju, svetlo i fotografske tehnike, smatrate da imate „oko za detalje“, želite da radite kao fotograf u modernom studiju za produkciju komercijalne fotografije i da gradite profesiju fotografa, javite se. Pošaljite nam 10 svojih najboljih radova, kratku biografiju, vaša očekivanja i ostale informacije koje smatrate da su bitne na email konkurs@fotostorm.net.

Rok za prijavu: novembar 2017.

 

Posao

Ako smatrate da imate šta da ponudite ili biste voleli praksu iz oblasti fotografije ili želite da radite u foto studiju, javite nam se. Pošaljite biografiju i opis onoga što znate, volite i želite da radite. Dajemo šansu talentovanim, kreativnim, mladim ljudima sa ili bez iskustva koji žele da rade, da se razvijaju i usavršavaju. Pošaljite nam mail na konkurs@fotostorm.net.

 

 

Tagovi: event planer, posao, produkcija, producent, organizator snimanja, stilista, scenograf, kostimograf, scenarista, novinar, novi sad, fotograf, foto studio, fotografisanje, novinar, bloger, rad od kuće, novinar, lingvista, jezik, engleski jezik, ključne reči, stock fotografija, stock photography

Скочи на траку са алаткама