U našem studiju su otvorene pozicije za saradnike iz različitih oblasti. Svi naši budući saradnici treba da su kreativni, posvećeni, vredni, pedantni, odgovorni, komunikativni, energični, da vole i žive svoj poziv i da rade s ljubavlju. Ne morate imati veliko iskustvo, jer smo svesni da se ono gradi vremenom kroz vredan rad, te smo otvoreni za sve mlade ljude željne rada, spremne da uče, prihvate izazove i iskažu svoju kreativnost. Ipak, potrebno je da posedujete znanja iz oblasti za koju konkurišete.

man-camera-taking-photo-photographer

Posao: Fotograf – Novi Sad

Oblast rada: Lifestyle fotografija – svakodnevni život i životne situacije, still life – mrtva priroda, fotografije bez modela

Zaduženja, veštine i iskustvo: fotografisanje u studiju i na terenu, aktivno učešće u organizaciji i realizaciji fotografisanja i fotošutinga zajedno sa ostalim članovima tima, samostalno planiranje i realizovanje fotošutinga sa i bez modela. Selekcija, retuširanje i priprema fotogrfija nakon fotografisanja. Iskustvo u navedenim oblastima je neophodno, a nivo znanja koji očekujemo da posedujete je napredni. Završena škola fotografije je prednost.

Mesto rada: studio, teren, lokacija

Način rada: mesečno angažovanje

Plata: mesečna plata

Kako konkurisati: Ako vas interesuje lifestyle ili still life  fotografija, dobro poznajete fotografiju, svetlo i fotografske tehnike, smatrate da imate „oko za detalje“, želite da radite kao fotograf u modernom studiju za produkciju komercijalne fotografije i da gradite profesiju fotografa, javite se. Pošaljite nam 10 svojih najboljih radova, kratku biografiju, vaša očekivanja i ostale informacije koje smatrate da su bitne na email konkurs@fotostorm.net.

o_19slkofl0rpq1o8qehicen12mi7_new

Posao: Producent – organizator snimanja

Zaduženja, veštine i iskustvo: planiranje, organizovanje i realizovanje fotošutinga, pronalaženje i dogovaranje lokacija za snimanje, pronalaženje, kontaktiranje i izbor modela odgovarajućih za fotošuting, pronalaženje i nabavka odgovarajućih rekvizita, odeće i drugih važnih elemenata potrebnih za uspešan fotošuting, komunikacija sa ostalim saradnicima, raspolaganje budžetom . Ova osoba mora biti veoma dobro organizovana, energična, odgovorna, tačna, proračunata, sa odličnim komunikacijskim i pregovaračkim veštinama, strpljiva, vedra i spremna da se nosi sa nepredviđenim situacijama. Iskustvo u planiranju i organizovanju dešavanja, iskustv iz oblasti PR-a ili iskustvo na poslovima produkcije je neophodno.

Mesto rada: studio, teren, lokacija

Način rada: mesečno angažovanje

Plata: mesečna plata

Kako konkurisati: Pošaljite svoju biografiju, podatke za kontakt i vaša očekivanja na email konkurs@fotostorm.net.

Osoba za pisanje ključnih reči

Zaduženja, veštine i iskustvo: opisivanje fotografije odnosno,scene i atmosfere na fotografiji pisanjem naslova, opisa i ključnih reči za svaku fotografiju. Neophodno je odlično poznavanje engleskog jezika, baratanje rečima, kreativnost i izražajnost. Potrebno je „pročitati“ fotografiju, razumeti je i opisati koristeći ključne reči. Ova osoba treba da je talentovana za pisanje, temeljna i kreativna.

Mesto rada: studio, od kuće

Način rada: angažovanje po potrebi

Plata: honorar po učinku

Kako konkurisati: Pošaljite svoju biografiju, podatke za kontakt i vaša očekivanja na email konkurs@fotostorm.net.

 

 

Tagovi: event planer, posao, produkcija, producent, organizator snimanja, stilista, scenograf, kostimograf, scenarista, novinar, novi sad, fotograf, foto studio, fotografisanje, novinar, bloger, rad od kuće