Mi smo studio za kreiranje stok fotografija i video sadržaja koje se koriste u reklamne svrhe u svim medijima, širom sveta. Nalazimo se u Veterniku (Novi Sad) u Srbiji.

QY1A5366

Naše fotografije se nalaze u časopisima, reklamama, na bilbordima, na naslovnim stranama knjiga, na veb sajtovima, katalozima, reklamnim materijalima, novinskim člancima. Naši video sadržaji su delovi televizijskih reklama, emisija i  drugih video zapisa.

QY1A5370

Naš portfolio pokriva najrazličitije teme a fotografije i video materijali su dostupni za licenciranje preko agencija iStockPhoto i GettyImages sa kojima imamo ekskluzivni ugovor. Ove agencije se bave prodajom licenci Royalty Free sadržaja preko interneta koji obuhvata fotografije, video i audio materijale. Stock (stok) sadržaji su dostupni širokom krugu korisnika po pristupačnim cenama.

Počeli smo 2005. godine od hobija i ljubavi prema fotografiji, da bismo zahvaljujući upornosti i istrajnosti potpuno posvetili foto i video produkciji 2009. godine i razvili porodični posao. Od 2014. godine radimo u novom modernom i prostranom studiju.

Nastojimo da zadovoljimo potrebe zahtevnog tržišta koje se svakodnevno menja.