U našem studiju su otvorene pozicije za saradnike iz različitih oblasti. Svi naši budući saradnici treba da su kreativni, posvećeni, vredni, pedantni, odgovorni, komunikativni, energični, da vole i žive svoj poziv i da rade s ljubavlju. Ne morate imati veliko iskustvo, jer smo svesni da se ono gradi vremenom kroz vredan rad, te smo otvoreni za ljude željne rada, spremne da uče, prihvate izazove i iskažu svoju kreativnost. Ipak, potrebno je da posedujete znanja iz oblasti za koju konkurišete.

Posao:
Organizator snimanja – fotografisanja

Oblast rada: organizacija snimanja, komunikacija sa saradnicima

Zaduženja, veštine i iskustvo: organizacija fotografisanja i video snimanja, predlaganje, obezbeđivanje i dogovaranje lokacije za video snimanje i fotografisanje, predlaganje saradnika – modela, kontaktiranje i organizovanje modela i statista. Učestvovanje u pripremi scenografije i nabavci rekvizita potrebnih za snimanje. Aktivno učešće u planiranju foto i video sesija. Prednost je iskustvo u organizaciji događaja ili organizovanje foto i video snimanja. Osobine koje su potrebne za ovu poziciju su kreativnost, komunikativnost, energičnost, tačnost, brzina, posvećenost i spremnost na inicijativu.

Mesto rada: studio (Veternik), teren, lokacije

Način rada: honorarni posao

Nadoknada: mesečni honorar

Kako konkurisati: pokažite nam da ste upoznati sa pojmom stok fotografije i stok videa kao i sa radom našeg studija. Pošaljite nam svoju biografiju, dosadašnja iskustva, vaša očekivanja i ostale informacije koje smatrate da su bitne da znamo – na email adresu kontakt@fotostorm.net. Nakon pristigle prijave za ovu poziciju dogovorićemo razgovor sa vama u našem studiju.

Rok za prijavu: nema ograničenja

Posao:
Osoba za pisanje ključnih reči i opisa

Oblast rada: opisivanje fotografija, unos ključnih reči i opisa za stok sadržaj

Zaduženja, veštine i iskustvo: pisanje ključnih reči i opisa za stok fotografije i video sadržaje koristeći online platformu. Potrebno je da odlično vladate engleskim jezikom i gramatikom, da ste kreativni i umete da „pročitate“ fotografiju koju opisujete. Poznavanje rada na kompjuteru i internetu je obavezno. Naš portfolio možete pogledati na sajtovima iStock i GettyImages.

Mesto rada: rad od kuće

Način rada: honorarni posao

Nadoknada: mesečni honorar

Kako konkurisati: Pošaljite nam svoju biografiju u kojoj ćete nam opisati svoja znanja i veštine, dosadašnja iskustva, vaša očekivanja i ostale informacije koje smatrate da su bitne da znamo – na email adresu kontakt@fotostorm.net. Pre nego što pošaljete prijavu za saradnju molimo vas da se upoznate sa konceptom stok produkcije i sa našim radom.

Rok za prijavu: nema ograničenja

Posao:
Stok model, fotomodeli za stok fotografiju i video

Oblast rada: model za komercijalnu – stok fotografiju i video na različite teme

Zaduženja, veštine i iskustvo: Učešće, gluma i poziranje u različitim životnim situacijama i na različite teme u različitim prostorima. Saznajte više o tome šta je stok model i šta je posao stok modela. Naš portfolio možete pogledati na sajtovima iStock i GettyImages.

Mesto rada: studio (Veternik), teren, različite lokacije

Način rada: honorarni posao

Nadoknada: honorar po snimanju, satnica

Kako konkurisati: Više informacija o tome šta je stok model i kako sve funkcioniše možete pogledati na našoj stranici Stok modeli

ili možeš odmah popuniti prijavu za stok modela.

Rok za prijavu: nema ograničenja

Tagovi: event planer, posao, produkcija, producent, organizator snimanja, stilista, scenograf, kostimograf, scenarista, novinar, novi sad, fotograf, foto studio, fotografisanje, novinar, bloger, rad od kuće, novinar, lingvista, jezik, engleski jezik, ključne reči, stock fotografija, stock photography, stok modeli