Loading...
Novogodišnje fotografisanje2020-02-13T11:32:55+01:00

Novogodišnje fotografisanje u 2020 godini obaviće se u našem studiju tokom predviđenih dana u decembru. Novogodišnja scenografija kao i najava fotografisanja i prikaz ovogodišnje scenografije biće predstavljeni krajem novembra kada će biti moguće rezervisati termin za fotografisanje.

Prethodnog decembra imali smo rezervisano nekoliko dana za vaše porodične portrete, hvala svima koji su nam ukazali poverenje i novogodišnju atmosferu podelili sa nama.

FOTOSTORM STUDIOVETERNIK

REZERVIŠITE TERMIN

Novogodišnji portret

Sačuvajte novogodišnje raspoloženje sa dragim ljudima ili sa svojom porodicom na novogodišnjim fotografijama. Fotografišite svoju porodicu, decu, prijatelje ili poklonite fotografije dragim ljudima.

Novogodišnje fotografisanje koje organizujemo šestu godinu za redom je kratka porodična foto sesija u trajanju od 15-30 minuta u zakazanom terminu. Ove, kao i prethodnih godina u studiju imamo postavljenu veliku novogodišnju jelku, kamin, sanke i druge detalje koji će upotpuniti doživljaj.

Fotografije u digitalnom formatu

Fotografije koje izaberete odmah nakon fotografisanja isporučujemo u digitalnom formatu kako biste ih mogli izrađivati u koliko god primeraka želite. Isporuka fotografija je u toku dana ili sutradan a dobijate ih na svoju email adresu.

Cena novogodišnjeg fotografisanja

Kratka porodična foto sesija u zakazanom terminu i tri porodične fotografije po izboru u digitalnom formatu iznose 500,00 dinara. Svaka naredna fotografija je 100,00 dinara

Kako zakazati

Svoj termin za novogodišnje fotografisanje u studiju možete rezervisati putem online formulara na dnu ove strane ili telefonom na broj 060/6788-346 (0606STUDIO). Možete nam takođe poslati SMS ili viber poruku na isti broj.

Izaberite dan i okvirno vreme koji vam najviše odgovaraju i o tome nas obavestite na jedan od gore pomenutih načina. Nakon provere da li je termin koji vam odgovara slobodan, kontaktiraćemo vas u najkraćem roku i rezervisati ga za vas.

Kako izgleda ovogodišnja novogodišnja scena?

U galeriji na ovoj strani možete pogledati kako je scena izgledala prethodnih godina. Ovog puta, uneli smo neke male promene. Ovaj deo svakako ostaje malo iznenađenje, ipak, možete zaviriti u naš studio na našem instagram profilu ili na fejsbuk stranici i tamo pratiti pripreme.

Imate još pitanja?

Ako imate još pitanja u vezi sa novogodišnjim ili bilo kojim drugim fotografisanjem, kontaktirajte nas.

Rezervišite termin

Ovako je bilo prethodnih godina

Rezervišite termin za novogodišnje fotografisanje

Zakažite termin novogodišnjeg fotografisanja.
Ime i prezime osobe za kontakt:*
Email adresa:*
Telefon za kontakt:*
Navedite koliko biste osoba fotografisali, da li donosite neke rekvizite (na primer paketić, igračke i sl.), da li želite da promenite odevnu kombinaciju tokom snimanja i druge detalje koji mogu da utiču na vreme provedeno na fotografisanju.*
Datum i vreme koji vam odgovaraju
Dodatne napomene

* Polja koja obavezno treba da popunite