Foto i video produkcija

Kreiramo vizuelne sadržaje za uspešne brendove i pojedince.

FOTO I VIDEO STUDIO

Stok foto i video i rad sa klijentima

Prvenstveno smo orijentisani na produkciju stok sadržaja – stok fotografija i stok videa. Snimamo video i fotografišemo za skoro sve potrebe, imamo sopstveni studio i saradnike spremne da odgovore na sve zahteve. Osim toga, radimo sa klijentima na različitim projektima u našem studiju, u prostorijama klijenata kao i na terenu, iznajmljujemo foto studio i foto i video opremu.

Naša priča je počela 2003. godine, iz ljubavi prema fotografiji, najpre kao hobi. Zakoračili smo u tada, sasvim novu i nepoznatu oblast, stok fotografiju. Ta pasija i taj put su se nastavili i razvijali da bi 2014 godine, izgradnjom foto studija, naš posao porastao u studio kakav i danas postoji, čija je glavna delatnost foto i video produkcija i kreiranje različitih sadržaja za globalno tržište. Studio je na raspolaganju za iznajmljivanje za vaše projekte. Početkom 2023. godine, izgradili smo još jedan objetak.

+0
Godina rada
0k
Stok fotografija
0k
Stok videa
+0
Projekata

Fotostorm tim

Naš tim čine iskusni profesionalci sa višegodišnjim iskustvom.

Slobodan Vasić
Slobodan VasićCEO & Founder
Fotograf i videograf sa preko 20 godina iskustva, čija strast prema stvaranju vizuelnih priča nas je inspirisala da započnemo i rastemo kao Fotostorm studio. Sa pažnjom prema detaljima i posvećenošću svakom projektu, on je postao osnova naše uspešne priče.
Marijana Vasić
Marijana VasićMenadžer produkcije
Zadužena za sve ključne aspekte projekata, organizaciju i dogovore, brine o koordinaciji i usklađivanju svih elemenata kako bi svaka produkcija tekla glatko i efikasno.
Petar Peca Vrsajkov
Petar Peca VrsajkovFotograf
Fotograf sa velikom energijom, poseduje jedinstveni talenat da oživi svaku priliku i zabeleži trenutke koji ostaju urezani u sećanje. Njegova svestranost, kreativnost i sposobnost da se prilagodi svakoj situaciji čine ga izvanrednim profesionalcem koji ume da prepozna i uhvati ono što klijent nije ni znao da mu je potrebno.
Marina Bačić
Marina BačićAsistent
Naša dragocena asistentkinja, zadužena za plasiranje fotografija i koordinaciju tokom snimanja. Njen zadatak je briga o svakom koraku procesa, uključujući pažljivo planiranje i plasiranje fotografija, pripremu scene pre snimanja i pružanje neprekidne podrške tokom celog snimanja.