Vizuelne priče koje
inspirišu i povezuju

Kreiramo vizuelne sadržaje za uspešne brendove i pojedince.

Fotostorm tim

Naš tim čine iskusni profesionalci sa višegodišnjim iskustvom.

Slobodan Vasić
Slobodan VasićCEO & Founder
Fotograf i videograf sa preko 20 godina iskustva, čija strast prema stvaranju vizuelnih priča nas je inspirisala da započnemo i rastemo kao Fotostorm studio. Sa pažnjom prema detaljima i posvećenošću svakom projektu, on je postao osnova naše uspešne priče.
Marijana Vasić
Marijana VasićMenadžer produkcije
Zadužena za sve ključne aspekte projekata, organizaciju i dogovore, brine o koordinaciji i usklađivanju svih elemenata kako bi svaka produkcija tekla glatko i efikasno.
Petar Peca Vrsajkov
Petar Peca VrsajkovFotograf
Fotograf sa velikom energijom, poseduje jedinstveni talenat da oživi svaku priliku i zabeleži trenutke koji ostaju urezani u sećanje. Njegova svestranost, kreativnost i sposobnost da se prilagodi svakoj situaciji čine ga izvanrednim profesionalcem koji ume da prepozna i uhvati ono što klijent nije ni znao da mu je potrebno.
Marina Bačić
Marina BačićAsistent
Naša dragocena asistentkinja, zadužena za plasiranje fotografija i koordinaciju tokom snimanja. Njen zadatak je briga o svakom koraku procesa, uključujući pažljivo planiranje i plasiranje fotografija, pripremu scene pre snimanja i pružanje neprekidne podrške tokom celog snimanja.

Imaš znanje i energiju i želiš da nam se pridružiš?

Ako veruješ da imaš znanje i enegriju da sarađuješ sa nama i budeš deo našeg tima, piši nam šta je to što te izdvaja i na koji način možeš da doprineseš da budemo još bolji.