magicmoments_logo

Magic Moments je nova usluga našeg studija koja vam daje priliku da zabeležite važne magične trenutke u životima vaše porodice.

Prirodno svetlo je ono što odlikuje naš studio i fotografije koje u njemu nastaju. Ljubav prema fotografisanju i beleženju neponovljivih i jedinstvenih trenutaka je oživela Magic Moments usluge koje su sada dostupne i vama.

Pored toga što je komercijalna fotografija primarna oblast kojom se bavimo, tokom godina se nametnula potreba za različitim vrstama studijskog fotografisanja te smo u naš rad uvrstili i studijsko fotografisanja porodičnih i poslovnih portreta, fotografisanje beba i dece, fotografisanje novorođenčadi, sezonska fotografisanja porodičnih portreta, maturske fotografije, fotografisanje trudnica, fotografisanje proizvoda, fotografisanje modnih editorijala i druge fotografske usluge.

 

Deca

Trenutno su vam na raspolaganju mini sesije koje će zabeležiti neke od najvažnijih i najlepših trenutaka u vašem životu, najavu, dolazak i rast vaše bebe. O detaljima saznajte ovde ili nas kontaktirajte za dogovor oko termina i dodatne informacije.