magicmoments_logo

~ Fotografisanje beba ~

Fotografisanje beba i novorođenčadi

mini sesija za bebe u studiju

Mini sesija u studiju koja beleži važne trenutke u životu vaše bebe. Pogodna je za bebe bilo kog uzrasta ili za vašu tek rođenu bebu u prvim danima njenog života.

Obuhvata:
~ sesiju u trajanju od 30-60 minuta
~ fotografisanje u studiju ili u dvorištu studija ukoliko vreme dozvoljava
~ savete za odabir odeće za bebu, rekvizita i dekorativnih detalja
~ upotrebu naših raspoloživih rekvizita i modnih detalja
~ fotografije visoke rezolucije u digitalnom formatu

Cena mini sesije je od 1.000,00 dinara za 3 fotografije, svaka naredna fotografija iznosi 200,00 dinara.
Dodatni zahtevi su stvar posebnog dogovora.

Sesije se zakazuju unapred, najbolje 7 do 30 dana ranije. Za fotografisanje novorođenih beba zakazivanje termina unapred podrazumeva zakazivanje sedmice u kojoj će beba biti fotografisana sa mogućnošću promene datuma u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Čekate bebu? Zabeležite neponovljive trenutke koji najavljuju skori dolazak vaše bebe na svet.

Pratite blog na kome objavljujemo fotografije sa snimanja.

Šta bi moglo da vas interesuje?

Rekviziti

Na raspolaganju su nam različiti rekviziti koje možemo da koristimo na snimanju. Oni uključuju modne detalje, mašnice, ukrase za kosu, štrikane kapice, plišane igračke, čupavu i drugu ćebad koju koristimo kao podloge, šarene jastučiće, različite dekorativne predmete, korpe i druge detalje.

Lokacija

Fotografisanje se obavlja u našem studiju u Veterniku. Tu smo najkomotniji i na raspolaganju nam je sva potrebna oprema i dostupan nam je veliki broj rekvizita. Takođe su brojne i mogućnosti za promenu položaja, pozadina i lokacija na kojima fotografišemo bebu. Ukoliko ipak želite da dođemo kod vas, kontaktirajte nas za dogovor.

Digitalne fotografije

Odabrane fotografije vam isporučujemo u digitalnom formatu u visokoj rezoluciji. Na taj način ste u mogućnosti da ih kasnije sami izrađujete, kreirate foto knjige, šaljete dragim ljudima, delite na društvenim mrežama. Sve fotografije koje preuzmete su isključivo za vašu privatnu upotrebu. Za komercijalnu upotrebu nas kontaktirajte za detalje.

Galerija naših beba